Yerinde Hizmet

Operasyon Yöneticilerimiz, Kuruluşunuz bünyesinde bulunan mutfağınızı inceleyerek verilecek yemek hizmetine uygunluğunu belirler. Hizmet mükemmelliği açısından eksik olan ekipman araç ve gereç belirlenerek, Mutfak ve salonda gerekli iyileştirme çalışmaları yapılır. Kuruluştan devir alınan Mutfak en kısa sürede ISO ve HACCP standartların uygun olarak hale getirilip, lezzetli ve temiz yemek üretimine geçilir.

Lapina Catering‘in ISO ve HACCP eğitimli Gıda Mühendisleri tarafından, işyeri koşullarınıza uygun kalori hesaplaması ile planlanan uygun mönüler üretilip çalışanlarınıza sunulur.

Lapina Catering, şirketinizde gerçekleştirilen yemek üretiminde, personelin devamlılığından eğitimine, hijyeninden sağlık kontrollerine, mutfağın dezenfeksiyonundan haşere kontrolüne kadar A'dan Z'ye herşeyden sorumludur.

Yerinde Hizmet Fotoğrafları

© 2011 Lapina Turizm İşletmecilik ve Tic. Ltd. Şti.
Adres: Güvercinlik / Bodrum / MUĞLA - Tel: 0 (252) 374 58 50 - Fax: 0 (252) 374 56 63
E-Mail: - Facebook: www.facebook.com/LapinaCatering
Web Site Design: